Morängatan 22 / Vilbergen / Norrköping

Rymlig 4,5:a med möjlighet till separat uthyrningsdel!

Slutpris
1 680 000 kr
Boarea
104,5 kvm
Avgift
6 077 kr/mån
Rum
4,5 rum (3-4 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-04-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Morängatan såldes av oss 2019-04-30. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Morängatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vilbergen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I omtyckta Vilbergen ges nu tillfälle att förvärva en fin och rymlig 4,5:a med möjlighet till separat uthyrningsdel. Lägenheten har bland annat ett stort ljust kök, dubbla duschrum med wc som renoverades i samband med stambytet samt tre fina sovrum och ett förråd som kan nyttjas till ytterligare ett sovrum. Utmärkt bostad för familjen eller den som driver egen verksamhet. Välskött Riksbyggenförening där både värme, vatten, tv, bredband (100 Mbit/s) och elnätsavgiften ingår i månadsavgiften. Barnvänliga innergårdar i trivsam miljö med närhet till grönytor och Vrinneviskogen samt gångavstånd till Vilbergen Centrum. Skola och förskola finns på promenadavstånd och bra kommunikationer gör att du snabbt och enkelt tar dig in till Norrköping centrum m.m.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration