Haglyckan 1 / Nykil / Linköping

Rymligt hus i härlig, lantlig miljö

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea
161 kvm
Driftkostnad
41 816 kr/år
Totalareal
1 550 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-04-01
Bostaden är såld!

Denna villa på gissbo såldes av oss 2019-04-01. Se alla våra försäljningar i Nykil samt även på gissbo

Om du går i säljtankar och bor i närheten av gissbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Gissbo Haglyckan!
Det här idealiska familjehuset om 161 kvm erbjuder ett stort kök med plats för rymligt matbord. Vardagsrum med generösa sällskapsytor kring braskamin och ett anslutande stort uterum med rejäla helglasade skjutpartier. Dessutom finns här hela fem sovrum, ett snyggt helkaklat badrum med bubbelbad och ett helkaklat modernt duschrum samt en tvättstuga med grovingång. På tomten finns ett rymligt garage med tillhörande förråd samt en extra förrådsbyggnad med vedbod.

I Gissbo bor du med skön lantlig känsla och skolskjuts för barnen strax utanför dörren. Med cirka 20 minuters bilfärd nås livsmedelsbutiker och systembolag samt några av Linköpings stora arbetsplatser såsom Mjärdevi Science Park och Universitetssjukhuset.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration