Rössla Vannorna 1 / Rössla / Nykil / Linköping

Charmig gård om drygt 15 ha 25 minuter från Linköping city

Slutpris
4 100 000 kr
Boarea
120 kvm
Driftkostnad
6 785 kr/år
Fastigh.bet
Linköping Rössla 1:12 & 1:23
Inriktning
Fritid, Hästgård, Skog, Övrigt
Totalareal
15,2 ha
Såld
2017-05-30
Bostaden är såld!

Denna gård på Rössla Vannorna 1 såldes av oss 2017-05-30. Se alla våra försäljningar i Nykil

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rössla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjligheten för dig som söker en egen oas i underbar miljö med endast 25 minuters pendlingsavstånd till Linköping. Rössla Vannorna (Rössla 1:12 & 1:23) ligger med ostört läge omhuldat av öppna betesängar och egna skogsskiften. Fastigheten har ägts av samma familj sedan 1940 men söker nu nya ägare att förvalta detta lilla paradis. Vackert putsat bostadshus uppfört 1919 med stora delar av interiören från 50-talet men med bevarade detaljer som spegeldörrar rörspisar och vackra originalfönster. Bostadsytan om ca 120 kvm är fördelad på fem rum och kök samt ett badrum och gästtoalett. Stort lantkök renoverat på 70-talet och groventré med badrum i utbygge från samma tid. Flertalet bodar, garage samt två mindre ladugårdar. Alla byggnader är väl underhållna och i gott skick. För den trädgårdsintresserade finns en mångfald av bärbuskar och fruktträd samt gott om trädgårdsland och rabatter. Totalt är fastigheterna på drygt 15 ha (17,1 enligt skogsbruksplanen) med 5,4 ha inägomark och 10,2 ha skog med totalt 857 m3sk, Småviltsjakten är tillgänglig för den nya ägaren. Jordbruksmarken är utarrenderad och stödrätter ingår ej i överlåtelsen. Fastigheten har övervägande används som säsongsboende.
Välkomna på visning.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn