Sök Meny
Såld

Linköping / Nykil / Skinnarhagen 115

Fritidshus i Skinnarhagen

Välkommen till ett trevligt fritidshus i Skinnarhagen beläget på en stor tomt med utsikt över sjön Bjärsen. På fastigheten finns ett boningshus med tre rum och kök, allrum i vinkel med öppen spis och utgång till en altan under tak i västerläge, två sovrum samt kök med vedspis. På tomten finns ett förråd och jordkällare. Fastigheten ligger i ett område med 55 fastigheter och ingår i en samfällighet. Tillgång till båtplats bad och fiske i sjön Bjärsen.

Sponsrade länkar
Linköping / Nykil
Skinnarhagen 115
Slutpris: 810 000 kr
Boarea: 49 kvm
Driftkostnad: 8 218 kr/år
Tomtarea: 1269 kvm
Såld: 2017-06-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Östergötland / Nykil / Skinnarhagen
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.