Smedbruksvägen 4 / Skärblacka / Norrköping

Möjligheternas hus med fantastiskt fint läge i Skärblacka!

Slutpris
1 850 000 kr
Boarea/biarea
244/135 kvm
Driftkostnad
46 400 kr/år
Totalareal
1 555 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2019-07-23
Bostaden är såld!

Denna villa på smedbruksvägen såldes av oss 2019-07-23. Se alla våra försäljningar i Skärblacka samt även på smedbruksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skärblacka är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges möjlighet att förvärva denna charmiga villa i centrala Skärblacka med fantastiskt fint läge. Huset har stort renoveringsbehov så här kan du sätta din egna prägel på huset. De kvalitéer som huset ändock har är sjöutsikt från flertalet rum, skyddat och relativt ostört läge, tillgång till strandlinje, fina originaldetaljer, hög takhöjd, mycket rymlig källare, uthus med stor potential, uppvuxen, om än vildvuxen, trädgård med stora möjligheter. Perfekt för den stora familjen eller varför inte använda den som generationsboende? Möjligheterna är många och det är bara fantasin som sätter gränserna. Ett av Skärblackas bästa lägen. Måste upplevas på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration