Blåeldsvägen 32b

Blåeldsvägen 32b

Slutpris

2 725 000 kr


Sturefors— Linköping

Blåeldsvägen 32b


Slutpris
2 725 000 kr

Sturefors— Linköping

Fyra rum och kök i populära Sturefors

En pedantskött lägenhet med egen trädgård/uteplats som ger lite känslan av att bo i eget hus och ett perfekt läge i populära Sturefors. Fyra rum och kök om 101 kvm med gavelläge och fönster åt tre håll, stort och ljust kök, generöst vardagsrum med utgång till balkong, två moderna helkaklade wc/dusch/bad samt tre sovrum. Hela lägenheten är välplanerad och hemtrevlig, nya ytskikt de senare åren skapar känsla av att bara kunna flytta in och trivas. Föreningen är mycket välskött med god ekonomi, väl underhållna byggnader och fördelaktiga avgifter där vatten, kabel-TV, bredband och garage ingår. Föreningens medlemmar kan nyttja gemensamt pingisrum, bastu, samlings- och festlokal mm. Sturefors med sitt natursköna läge alldeles nära Linköping är för många familjer en perfekt plats att ha sitt boende på. Bad, butik, bibliotek, skolor, kommunikationer mm. gör det enkelt att leva gott. Välkomna till Blåeldsvägen 32 B, en lägenhet i mycket fint skick och med ett fantastiskt läge.


Boarea
101 kvm
Avgift
3 902 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2021-09-03

Mäklarhuset Linköping

Denna lägenhet på Blåeldsvägen såldes av oss 2021-09-03. Se alla våra försäljningar i Sturefors samt även på Blåeldsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.