Vättersborg 1 / Tranås / Ödeshög

Torp med enskilt läge i vackert skogslandskap och närhet till sjö.

Slutpris
710 000 kr
Boarea
78 kvm
Driftkostnad
10 000 kr/år
Tomtarea
1 429 kvm
Såld
2018-05-29
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Trehörna Vättersborg såldes av oss 2018-05-29. Se alla våra försäljningar i Tranås samt även på Trehörna Vättersborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Trehörna Vättersborg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjlighet för dig som tröttnat på stadens brus och längtar till skogens sus. Vättersborg 1 ligger med enskilt läge med svampskogar runt knuten och badsjö i närheten. Detta charmiga 1,5 plans torp erbjuder lugn och ro utan grannar och störande trafik. Här bor du naturskönt i ett vackert skogslandskap med fina strövområden i svamp och bärskogar. Bara 600 meter bort finns sjön med möjlighet till bad, fiske och kräftfiske (arrende). Boytan är fördelad på två plan. Nedervåningen med kök och stort vardagsrum med intilliggande sovalkov. På ovanvåningen finns en möblerbar hall, badrum samt ett sovrum med plats för dubbelsäng.

Magasinsbyggnad för förvaring med stora ytor och intilliggande dass.


Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration