Örberga-Säby 513 / Hästholmen / Vadstena

Unik sjötomt med fiskerätt i Vättern!

Slutpris
6 600 000 kr
Boarea
110 kvm
Driftkostnad
8 392 kr/år
Totalareal
5 181 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2019-07-10
Bostaden är såld!

Denna villa på örberga-säby såldes av oss 2019-07-10. Se alla våra försäljningar i Vadstena samt även på örberga-säby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hästholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unik möjlighet att förvärva en fantastisk äkta sjötomt med fiskerätt och vidsträckt sjöutsikt och havskänsla vid Vätterns strand! Örberga-Säby 513 är adressen och ligger strax söder om Vadstena. Fastigheten ligger i ett böljande åkerlandskap och så fort du kör in på fastigheten och kliver ur bilen så blir man tagen utav utsikten. Här ligger den gamla kaptens-bostaden som är på ca 110 kvm med kök både uppe och nere samt inglasade verandor med vacker utsikt över Vättern och solnedgången. Vidare finns även ett gästhus med sovplatser, dusch samt tvättstuga. Rejäl stenpir med vågbrytare. Egen båtramp. Bra badmöjligheter med långgrunt samt sand en bit ut. Cykelbana till Vadstena. Måste upplevas på plats! Kontakta mäklaren för mer info.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration