Kärnhult 6

Kärnhult 6

Slutpris

1 440 000 kr


Valdemarsvik

Kärnhult 6


Slutpris
1 440 000 kr

Valdemarsvik

Njut av lugnet och utsikten över Kärnhultesjön!

Vill du vakna till fågelkvitter, ta din kopp kaffe och öppna dörren ut till altanen och njuta av morgonsolen och utsikten över sjön? Nu har du chansen att förvärva detta charmiga fritidshus med anor från tidigt 1900-tal.

Huset har fungerat som sädesmagasin en gång i tiden och har många charmiga detaljer bevarade så som vedspis, kamin och balkar i taket. Nedervåningen bjuder på stora sociala ytor med stort allrum med utgång till den soldränkta terrassen. Fin farstukvist med förvaring och en inre hall med vedspis i original. Stort kök utrustat med de bekvämligheter man behöver samt ett duschrum med kakel och klinkers! Övervåningen bjuder på två stora sovrum med förvaring samt charmiga fönster i golvnivå vilket gör att det första du ser när du vaknar upp är utsikten över sjön.

Här kan man njuta av bad i den närliggande sjön (man har ett officialservitut på egen brygga, bryggan finns ej idag) eller långa skogspromenader för att hitta sitt egna hemliga lilla svampställe. Intill huset finns en härlig jordkällare där ni förvarar sommarens mat och dryck! Med lite kärlek kan detta bli en sommarparadis som ni kan njuta av under många år framöver!

Under de senaste åren har det fungerar som året runt boende vilket gör att de är förberett för att vara här även de kalla månaderna! Så drömmen om en vedsprakande kamin, en utsmyckad julgran och en utsikt över ett snötäckt vinterlandskap kan även de bli verklighet här!

Endast 10 minuter med bil når man Valdemarsvik med restauranger, matbutiker, butiker och apotek.

Här bor man lugnt och stilla i familjära Kärnhult, välkommen att anmäla ert intresse!


Boarea
105 kvm
Driftkostnad
16 600 kr/år
Tomtarea
989 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-06-16

Mäklarhuset Norrköping

Denna fritidshus på Kärnhult såldes av oss 2021-06-16. Se alla våra försäljningar i Valdemarsvik samt även på Kärnhult.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.