Svenneby Lindersberg

Svenneby Lindersberg

Slutpris

2 910 000 kr


Vikbolandet— Norrköping

Svenneby Lindersberg


Slutpris
2 910 000 kr

Vikbolandet— Norrköping

Rofyllt läge på landet!

Varmt välkomna till Svenneby Lindersberg och denna härliga pärla!

På den stora tomten om 1802 kvm finner vi den gamla lanthandeln som idag består av ett bostadshus om 141 kvm fördelat på 5 rok samt en biarea på hela 122 kvm som inrymmer den gamla butiksdelen som idag nyttjas som förråd och verkstad. Invändigt möts man av fina originaldetaljer i form av bland annat fina trägolv, innerdörrar och beslag. Nedervåningen inrymmer idag kök, vardagsrum och groventré samt ett fint burspråk. På övervåningen hittar vi sovrummen samt badrum. Från köket når man den gamla butiksdelen som idag består av förråd och verkstadsdel, perfekt för den händiga!

Stor grönskande trädgård med flertalet uteplatser vilket gör att man kan följa solens alla timmar från sin egna favoritplats. På fastigheten finns ytterligare 1 stor förrådsbyggnad samt ett äldre garage.

Här bor man i lantligt läge med endast 30-35 minuter från Norrköping och endast 8 minuter till Östra Husby där vi finner skolor, förskolor och en välsorterad ICA-butik.

Varmt välkommen att anmäla ert intresse redan nu!


Boarea/biarea
133/113 kvm
Driftkostnad
34 300 kr/år
Tomtarea
1 600 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-08-18

Mäklarhuset Norrköping

Denna villa på Svenneby Lindersberg såldes av oss 2023-08-18. Se alla våra försäljningar i Vikbolandet samt även på Svenneby Lindersberg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.