Fredrikslundvägen 31, Gömmebo / Stjärnorp / Vreta Kloster / LINKÖPING

Mysig sommarstuga på arrendetomt i Stjärnorp

Slutpris
180 000 kr
Boarea
23 kvm
Tomtarea
1 000 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2017-06-28
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Fredrikslundsvägen såldes av oss 2017-06-28. Se alla våra försäljningar i Vreta Kloster samt även på Fredrikslundsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stjärnorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Fredrikslundsvägen 31 "Gömmebo". För den som söker en fridfull plats, bort från stadens buller, finns här ett gulligt litet sommarnöje på lummig arrendetomt. Stugan innehåller två rum och kök, alldeles tillräckligt för den lilla familjen. Naturträdgård med flera uteplatser och trädgårdsland för den som gillar egna odlingar. Omgivande natur ger tillfälle till härliga skogspromenader och svampplockning, 10 minuter till bad i Roxen (Sandviksbadet). På tomten finns även ett uthus med TC, förråd och ett eget elverk. Då det inte finns några abonnemang knutna till stugan är det ett mycket billigt sommarnöje. Närhet till Berg med sina slussar, mataffär, restauranger och caféer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration