Vannebergavägen 30

Vannebergavägen 30

Slutpris

4 595 000 kr


Täppet— Åhus— Kristianstad

Vannebergavägen 30


Slutpris
4 595 000 kr

Täppet— Åhus— Kristianstad

Välskött representativ 1-plansvilla på Täppet i Åhus!

En representativ och väldisponerad 1-plansvilla om 160 kvm som söker ny ägare. Villan är arkitektritad och uppförd i lättbetong vilket med sin isolerande effekt ger låga uppvärmningskostnader. Här bor man bekvämt i lugnt kvarter intill skog med motionsspår men med närhet till allt vad Åhus har att erbjuda och endast ett promenadavstånd till havet. Fyra bra sovrum, allrum, vardagsrum med vacker kakelugn, tvättrum, uppdaterat kök, snygga renoverade duschrum och badrum. Därtill kommer ett isolerat och uppvärmt uterum och uteplats med markis. Villan värms upp med en frånluftsvärmepump från 2014 med golvvärme. Bekvämligheter såsom centraldammsugare, larm och fiber. Integrerat dubbelgarage med förråd. Lättskött trädgårdstomt med robotgräsklippare och automatisk trädgårdsbevattning med sprinkler. Varmt välkommen på enskild visning!


Boarea/biarea
160/65 kvm
Driftkostnad
22 396 kr/år
Tomtarea
1 360 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-04-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.