Badvägen 2B

Badvägen 2B

Slutpris

3 225 000 kr


Åhus— Kristianstad

Badvägen 2B


Slutpris
3 225 000 kr

Åhus— Kristianstad

Lägenhet med magisk havsutsikt i nybyggda Åhus Brygga!

Lägenhet med magisk havsutsikt i nybyggda Brf Åhus Brygga! Strandnära bostäder har fått en ny innebörd i och med projektet Åhus Brygga och nu säljs denna underbara etta om 43 välplanerade kvm med sovalkov och magisk havsutsikt från såväl balkongen som vardagsrummet! Lägenheten har genomgående hög standard på alla materialval såsom kök och badrumsinredning från Ballingslöv, helkaklat badrum, vackra golv mm.

De tre vackra huskropparna ligger, bokstavligen som en förlängning av Täppetstranden i Åhus samt granne med det fräscha Kantarellbadet och en helt ny hotellanläggning som håller på att byggas och som kommer stå klart sommaren 2022. Sammantaget bildas en helhet som gör området ännu mer attraktivt – inte bara under sommaren.

Under husen finns garage och förråd som du smidigt når via hissen.

På området finns solterrass med badhytter, spabad, bastu och relaxavdelning – allt exklusivt för dig som väljer att bo på Åhus Brygga. Fundera på vad ordet ”livskvalitet” innebär för dig. Om det inkluderar en välplanerad lägenhet, skönt strandliv med eget spa samt närheten till Österlen, då har du hamnat rätt. Varmt välkommen på visning!


Boarea
43 kvm
Avgift
1 753 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2021-04-18

Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

Denna lägenhet på Badvägen såldes av oss 2021-04-18. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Badvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.