Badvägen 2B, lgh B1201

Badvägen 2B, lgh B1201

Slutpris

5 600 000 kr


Åhus— Kristianstad

Badvägen 2B, lgh B1201


Slutpris
5 600 000 kr

Åhus— Kristianstad

Unik lägenhet på drömläge!

Som att stiga rakt in i en bostadsdröm! En vacker och välplanerad 3:a på ett av Åhus absoluta drömlägen. Med närhet till sand, hav och natur finns det nu möjlighet att förvärva sitt eget drömboende.

Lägenheten är ljus och luftig och de olika materialvalen andas exklusivitet med en fräschör. De vitlaserade golven är genomgående i hela lägenheten och de stora fönstren från golv till tak skapar ljus och rymd. Lägenheten ligger på en gavel och har två uteplatser, en på vardera gavel. Följ solen eller skuggan om så önskas, här finns möjlighet till såväl havsutsikt som kvällssol.

Du välkomnas in i det rymliga köket som har sobra färger i gråskala, härifrån nås den ena uteplatsen med utsikt över havet. Köket har öppen planlösning ut mot allrummet med matplats och soffdel, allt med vackert ljusinsläpp från de stora fönstren.

Lägenheten har två sovrum med gott om plats till förvaring i form av garderober i båda rummen. Det rymliga badrummet med golvvärme inhyser såväl kommod, duschhörna, tvättmaskin och torktumlare. Allt i nyskick!

Från lägenheten är det bara ett steg ut för att komma på Åhus vita sanddynor, njut av friheten och lyxen av att kunna ta ett morgondopp från stranden eller till att nyttja lägenheternas gemensamma spabad, bara en bokning bort.

Ett boende för er som värdesätter det vackra, det unika med närhet till havet med även till sociala bitar som Åhus erbjuder såväl sommar som vinter.


Boarea
72 kvm
Avgift
2 888 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2021-09-06

Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

Denna lägenhet på Badvägen såldes av oss 2021-09-06. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Badvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.