Björnspinnarevägen 11 / Åhus-Täppet / Åhus / Kristianstad

Slutpris
3 250 000 kr
Boarea/biarea
121/13 kvm
Driftkostnad
30 707 kr/år
Tomtarea
947 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2016-10-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Björnspinnarevägen såldes av oss 2016-10-24. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Björnspinnarevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åhus-Täppet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en exklusiv enplansvilla från Trivselhus uppförd 2000 med estetiskt tilltalande träfasad och stora fönsterpartier. Villan är belägen på attraktiv adress längst in på lugn och trivsam återvändsgata med uteplats i skönt sydvästläge. Villan är vackert inrett med nytt kök (2013), två helkaklade badrum varav det ena från 2015, klinkergolv i entré och tvättstuga, parkettgolv i övriga rum. Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt tre sovrum. Trädgården är även den estetiskt tilltalande med påkostade stensättningar, häckar, fruktträd, mur och plank med belysning. Carport med två isolerade förråd samt isolerad gäststuga uppförd 2010. Ny värmepump från 2014 ger låga driftskostnader.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration