Ekoxvägen 28 / Åhus - Täppet / Åhus / Kristianstad

TA CHANSEN ATT BYGGA DITT DRÖMHUS!

Slutpris
1 650 000 kr
Totalareal
945 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
Kristianstad Åhus 56:210
Såld
2018-10-02
Bostaden är såld!

Denna tomt på Ekoxvägen såldes av oss 2018-10-02. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Ekoxvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åhus - Täppet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ta chansen och bygg ditt drömhus i attraktivt och barnvänligt område!

Nu finns möjligheten att förvärva en tomt på 945 kvm med generös byggrätt på 200 kvm, ges här ett ypperligt tillfälle att bygga sitt drömboende för permanent- eller fritidsbruk. Vi tror att det absolut bästa boendet är det som skräddarsys efter dina egna behov och önskemål. Ett hem som speglar dem som lever i det. Tomten består idag av bevuxen naturtomt och härifrån har ni cykelavstånd till Täppetstranden som erbjuder bad och underbar sandstrand. All tänkbar service finner du i Åhus, med cykelavstånd till det mesta såväl affärer som skola, förskola, kommunikation, mm.

Livet i Åhus är med andra ord väldigt gott, året om eller säsongsvis! Varmt välkommen att åka förbi och ta en titt redan idag eller kontakta fastighetsmäklare Amanda Sundquist!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration