Jollvägen 23

Jollvägen 23

Slutpris

3 142 500 kr


Åhus- Vattentornet— Åhus— Kristianstad

Jollvägen 23


Slutpris
3 142 500 kr

Åhus- Vattentornet— Åhus— Kristianstad

Välskött och familjevänlig villa på lugnt och fint läge!

Välkommen till Jollvägen 23, ett hem beläget på lugn gata med närhet till skola, förskola & golfbana. Här erbjuds generösa sällskapsytor för familj och vänner att umgås. Allt från familjens lugna vardagsliv till trevliga fester med många minglande gäster.
Genomgående är detta ett mycket välskött hus, med smakfulla färgsättningar som känns genuint hemtrevligt och dessutom med en praktisk planlösning.
Tre bra sovrum och möjlighet till fler, påkostat och rymligt uterum, renoverat i kök och badrum på bottenvåningen. Ovanvåningen har ett trevligt allrum med arbetsplatshörna och två fina sovrum och toalett.
Garage och förrådsdel som nås från groventrén. En välskött och fint uppvuxen trädgård med fina stensättningen och grönska.
Sammanfattningsvis ett fint, välskött skick såväl invändigt som utvändigt. Mycket bra beläget i omtyckt område med ett fint nät av cykelvägar och naturen inom en promenad.

Villan är förbesiktigad och dokumenterad vilket vilket är en stor trygghet för nya ägaren. Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
147/49 kvm
Driftkostnad
31 683 kr/år
Tomtarea
967 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2017-08-29

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.