Kantarellvägen 3, lgh B1001 / Täppet / Åhus / Kristianstad / Nyproduktion

Nu släpps nya 3:or och 1:or i Brf Åhus Brygga!

Brf Åhus Brygga
Pris
3 180 000 kr
Boarea
72 kvm
Avgift
2 901 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Intresseanmälan

Kontakta mäklaren för mer information kring ev visningsmöjligheter.

Anmäl intresse

ANGÖR EN NY PLATS I LIVET

Strandnära bostäder får en ny innebörd i och med projektet Åhus Brygga. Fördelat på tre vackra huskroppar byggs 47 exklusiva bostadsrätter och hotellsviter, bokstavligen som en förlängning av Täppetstranden i Åhus.

Bilder
Sponsrade länkar
Drömmen om kontinenten och Österlen möts på Täppetstranden i Åhus. Här får du möjlighet att bo i exklusiva bostadsrätter eller hotellsviter med havet som granne.
Fördelat på tre vackra huskroppar byggs 42 exklusiva bostadsrätter och hotellsviter, bokstavligen som en förlängning av Täppetstranden i Åhus.
Husen byggs på en egen platå vid Täppetstranden, strax intill den långa Åhusbryggan. Från stranden leder trappor upp till den avgränsade utemiljön som tillhör husen.
Livsrum för sköna dagar! Här finns en relaxyta med spabad som är uppvärmt året runt, exklusivt för dig som äger en bostadsrätt eller hotellsvit.
Arkitekten har tagit stor hänsyn till siktlinjerna ut mot vattnet, oavsett vilken sida av huset lägenheten ligger. Alla fönster löper dessutom från golv till tak för att låta ljuset och vyn komma så långt in i bostaden som möjligt.
Njut av välplanerade kvalitetskök från Ballingslöv med gott om plats för matlagning och umgänge med familj och vänner.
Fräscht och stilfullt badrum från Ballingslöv med gott om fina detaljer, t.ex designad handdukstork, vägghängd toalett och spotlights i taket.
Låt vågornas brus vagga dig till sömns i en ljus och avslappnad miljö. En snygg detalj är det vinklade fönsterhörnet som ger ytterligare siktlinjer och ljusinsläpp.
För att underlätta för dina strövtåg i trakten ingår tillgång till elcyklar från Monark, exklusivt för alla som bor på Åhus Brygga.
Den underbara stranden
Den berömda Åhustallen
Åhus Brygga
Visa alla 13 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Planritning
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Etableringen av bostäderna är en del av ett område i förändring. En uppfräschning av bassängerna vid Kantarellbadet stod klar sommaren 2018 och det finns planer på en helt ny hotellanläggning. Sammantaget bildas en helhet som gör området ännu mer attraktivt – inte bara under sommaren.

  På området finns solterrass med badhytter, spabad, bastu och relaxavdelning – allt exklusivt för dig som väljer att bo på Åhus Brygga. Fundera på vad ordet ”livskvalitet” innebär för dig. Om det inkluderar välplanerade lägenheter, skönt strandliv med eget spa samt närheten till Österlen, då har du hamnat rätt.

  Åhus Brygga omfattar tre hus med tre våningar vardera. I det mellersta och det södra huset finns sammanlagt 29 bostadsrätter i varierande storlekar, från 31 upp till 116 kvadratmeter. Bostadsrätterna har genomgående hög standard på alla materialval. Dessutom har du möjlighet att göra olika tillval efter din egen smak – som exempelvis utförande på köksluckor, vitvaror, kakel och klinker. Under husen finns garage och förråd som du smidigt når via hissen.

  I Norra huset ligger hotellsviterna. Det innebär 18 färdiginredda lägenheter som kan användas under valfria perioder och hyras ut resten av tiden. Sviterna är både utrymmesoptimerade och genomtänkta i val av enhetliga snickerier och designmöbler. De finns i storlekar från 34 till 43 kvm och erbjuder en mycket hög klass på materialvalet. I källaren finns garage och i bottenvåningen offentliga lokaler med lobby. Här planeras för verksamheter som exempelvis glassbar och restaurang.

  Åhus blickar ut över Hanöbukten vid utloppet av Helge å. Orten har anor sedan medeltiden och är omtyckt för sin bibehållna småstadscharm och naturligtvis sina kvalitéer som badort. Ett populärt inslag varje år är till exempel den stora beachhandbollsturneringen.

  I Åhus finns all form av service du behöver och du tar dig snabbt till större städer som Kristianstad, Lund och Malmö om du skulle vilja. Åhus är också porten till Österlen, det närmast mytomspunna området i sydöstra Skåne som alltid lämnar bestående intryck hos besökaren. Ofta förknippas Österlen med hantverk, konstnärer och lokalproducerade råvaror. Du kan besöka vingårdar, mysiga kaféer, gallerier, slott och herrgårdar eller bara njuta av den vackra naturen. Sevärdheterna avlöser varandra på bara någon timmes avstånd från Åhus Brygga. För att underlätta för dina strövtåg ingår tillgång till elcyklar från Monark, exklusivt för alla som bor på Åhus Brygga.

  Husen byggs på en egen platå vid Täppetstranden, strax intill den långa Åhusbryggan som byggdes 1998. Från stranden leder trappor upp till den avgränsade utemiljön som tillhör husen. Stranden är långgrund och barnvänlig och under sommaren full av liv och rörelse. Inte minst på den del som kallas evenemangsstranden där Europas största beachhandbollsturnering anordnas varje år.

  Utvändigt möts du av en kontinental, varm känsla med fasader i cederspån och generösa balkonger som löper runt hela huskroppen, inramade av fina smidesräcken. Strandtemat fortsätter mellan huskropparna med sand och vegetation. Träbryggor skapar gångstråk och bildar en terrass med badhytter och plats för solsängar. Här finns även relaxyta med spabad som är uppvärmt året runt, exklusivt för dig som äger en bostadsrätt eller hotellsvit.

  Arkitekten har tagit stor hänsyn till siktlinjerna ut mot vattnet, oavsett vilken sida av huset lägenheten ligger. Alla fönster löper dessutom från golv till tak för att låta ljuset och vyn komma så långt in i bostaden som möjligt. Golvvärme bidrar till fria siktlinjer och hög komfort.

  Bostadsrätterna i hus A och B har välplanerade kvalitetskök från Ballingslöv, med gott om plats för matlagning och umgänge med familj och vänner. Här kan du även kan göra egna val av exempelvis bänkskiva, handtag, blandare och färger på luckor. Fräscht och stilfullt badrum från Ballingslöv med gott om fina detaljer, till exempel designad handdukstork, vägghängd toalett och spotlights i taket. Välj mellan badkar eller dusch med exklusiv golvbrunn placerad i hörnet. Du bestämmer själv utförande på badrummet efter egen smak, exempelvis modell på handtag, färg på luckor samt kakel till vägg och klinkers till golv. Alla lägenheter har tvättmaskin och torktumlare.

  Låt vågornas brus vagga dig till sömns i en ljus och avslappad miljö. En snygg detalj är det vinklade fönsterhörnet som ger ytterligare siktlinjer och ljusinsläpp. I sovrummen finns genomtänkta och generösa förvaringsutrymmen.

  Hotellsviterna i hus C har inredning som är vald med omsorg, dels för att förhöja intrycket av lägenheten men också för att skapa en skandinaviskt enhetlig linje. Många av de välrenommerade leverantörerna kommer dessutom från södra Sverige som Örsjö, Värnamo och Lammhult.

  Genomgående i alla hotellsviter är det ljusa, ultramattlackade tvåstavsgolvet av ask. I entréer och i badrummen ligger kalkstensklinkers på golvet. Luckor och dörrar är enhetligt peppargrå för att skapa hotellkänsla. Till sviterna finns även kopplat en rad tjänster som uthyrning av din lägenhet, städning, fönsterputsning och tvätt. Allt för att kunna göra det goda livet ännu lite godare.

  Bostadsrätterna håller genomgående samma höga standard och där finns även möjligheten att göra fler personliga tillval.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  72 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum:
  3 (2 sovrum)
 • Våning:
  1 av 3
Byggnadssätt
 • Byggnadsår:
  2019
 • Kommentar, byggnad:
  Flerfamiljshus
 • Värme och ventilationsanl.
  Fjärrvärme, golvvärme i samtliga rum.
  Mekanisk till- och frånluftsventilation med värmeåtervinning.
 • Allmän information:
  Se bifogade Bofaktablad
 • Övriga utrymmen:
  Förråd finns i källare.
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  Fastigheten är ansluten till fiber.
  Data/tele/TV-uttag finns i samtliga rum förutom i bad, wc, dusch och tvätt.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Parkeringsplats i garage ingår till varje bostadsrätt i Hus A och B vilket debiteras månadsvis med 750 kr utöver månadsavgiften.
Ekonomi
 • Avgift:
  2 901 kr/mån
 • Uppvärmning, hushållsel, V/A, renhållning:
  1 140 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad:
  1 140 kr/mån
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätt
 • Andel i förening:
  2,46533
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Åhus Brygga, org nr 769636-4319
Området
 • Välkommen till underbara Åhus - beläget vid havet och Hanöbuktens milslånga sandstränder med den vackraste kust man kan tänka sig! Från Åhus kan man promenera längs stranden söderut så långt som till Kivik, och uppleva ljuset och skönheten året om.

  Åhus är lugnt, barnvänligt och cykelvänligt och erbjuder ett boende med all service såsom butiker, vårdcentral, apotek, bibliotek, förskolor och skolor. Åhus har mycket bra och täta bussförbindelser med centralorten Kristianstad. Omgivningarna inbjuder till sköna promenader i mysiga kvarter med närhet till golfbana i världsklass, båthamn, hav och natur.

  Pendlingsavstånd till Malmö/Köpenhamn. Direkttåg från Kristianstad till Köpenhamn/Kastrup. Sturup respektive Kristianstad Airport finns också inom bekvämt avstånd.

  Om sommaren bjuder Åhus tidvis på ett härligt folkmyller med festivaler, musik, restaurangliv och folk från när och fjärran som besöker vår fina by. Ett evenemang som satt Åhus på kartan är Åhus Beachhandboll Festival som går av stapeln på Täppet-stranden i juli varje år.

  Under alla årstider är Åhus en mysig plats med bl.a ett mycket uppskattat midsommarfirande och en lika omtyckt julmarknad som hålls i de anrika äldre delarna av byn, som en gång utgjorde Åhus medeltida stadskärna.

  Åhus är numera även välkänt för Åhusbaserade varumärken som Absolut Vodka, Blå Station, Ateljé Lyktan mm.

  Hela Österlen finns inom räckhåll med bil, buss eller cykel från Åhus. Att ta sig till sydspetsen och Kåseberga och Ystad tar ca en timme. På vägen kan man besöka Maglehem, Brösarps backar, Ravlunda, Kivik, Vik, Baskermölla, Simrishamn, Brantevik, Skillinge, Mälarhusen mm. Inte att förglömma Haväng med ett av Sveriges absolut vackraste naturlandskap.
 • Kommunikationer
  Busshållplats finns endast ett par hundra meter från bostadshusen.
Sponsrade länkar
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Karta & platser
Klicka här för att börja använda kartan
Närliggande platser & landmärken
 • Restauranger
  Seaside Garden
  7 m
  Duvanders Strandcafe
  131 m
  Åhus Harmoni Mat&Spa
  308 m
  Villa Linde
  442 m
  First Camp Åhus-Kristianstad
  540 m
 • Skolor
  Talldungens förskola
  1,55 km
  Rönnowsskolan
  1,98 km
  Villaskolan
  2,22 km
  Förskolan Sånna
  2,27 km
  Fritidshemmet Villaskolan
  2,29 km
 • Mataffärer
  ICA Kvantum Åhus
  1,77 km
 • Kommunikationer
  Åhusbryggan
  146 m
  Åhus Bromsvägen
  398 m
  Åhus Berguvsvägen
  423 m
  Åhus Kolonivägen
  761 m
  Åhus Skalbaggevägen
  978 m
Klicka på platserna i listan för att se förhållandet gentemot objektet.
Platser

 • Vatten
 • 222 m
 • 2 min
 • 1 min
 • 5 min
 • Sjö
 • 1,05 km
 • 6 min
 • 6 min
 • 27 min
 • Hållplats - Åhusbryggan
 • 146 m
 • 1 min
 • -
 • 2 min
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier