Karavellvägen 32 / Åhus - Vattentornet / Åhus / Kristianstad

Slutpris
3 800 000 kr
Boarea
149 kvm
Driftkostnad
29 400 kr/år
Tomtarea
1 115 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-06-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Karavellvägen såldes av oss 2017-06-09. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Karavellvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åhus - Vattentornet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en exklusiv 1-plansvilla gediget byggd i tilltalande estetiskt uförande. Villan är belägen på lugn gata och är exklusivt inredd med
modernt och smakfullt kök, två badrum, klinkergolv i groventré och hall, en praktiskt matta i tvättstugan samt tidlöst och vackert parkettgolv i flertalet av de resterande rummen. Öppen planlösning med en pampig takhöjd i kök och vardagsrum med fjärrstyrd belysning samt tre stycken rymliga sovrum varav ett med ensuite och walk in closet. Fiber genom Kristianstad stadsnät finns i samtliga rum.
Utvändigt gränsar hörntomten mot allmänning med karakteristisk Åhusnatur och en vidsträckt utsikt över öppna fält. Trädgården har påkostade stensättningar, gräsmatta med popupsystemsbevattning, vackra stenpartier och ett trädäck i västerläge. Garbo Byggfelsförsäkring t.o.m 2020-02-26.
Isolerat garage och rymligt förråd finns också på tomten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration