Kråkrisvägen 41 / Åhus - Äspet / Åhus / Kristianstad

Vacker 1-plansvilla med fantastisk trädgård!

Slutpris
3 200 000 kr
Boarea
124 kvm
Driftkostnad
27 795 kr/år
Tomtarea
980 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2017-01-16
Bostaden är såld!

Denna villa på Kråkrisvägen såldes av oss 2017-01-16. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Kråkrisvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åhus - Äspet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett fantastiskt boende i vacker 1-plansvilla med insynsskyddad och underbar trädgård! Interiört erbjuds en optimal planlösning med tre sovrum, badrum, vardagsrum med baskamin och inte minst en fantastiskt vacker vinterträdgård även den med braskamin! Exteriört en underbar insynsskyddad trädgård som är något helt utöver det vanliga! Här har nuvarande ägare lagt ner stor möda för att få till en otroligt vacker och inspirerande miljö som nu ny ägare får möjlighet att njuta av. I somras besöktes trädgården av uppemot 600 trädgådsentusiaster! Här finns bl.a två dammar som är förbundna med små bäckar, flera uteplatser i olika väderstreck, växthus samt ett orangeri som även kan användas som gästhus då det innehåller rum med pentry samt helkaklat badrum. Villan säljs förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration