Sök Meny
Såld

Kristianstad / Åhus - Åhus - Äspet / Kråkrisvägen 41

Vacker 1-plansvilla med fantastisk trädgård!

Välkommen till ett fantastiskt boende i vacker 1-plansvilla med insynsskyddad och underbar trädgård! Interiört erbjuds en optimal planlösning med tre sovrum, badrum, vardagsrum med baskamin och inte minst en fantastiskt vacker vinterträdgård även den med braskamin! Exteriört en underbar insynsskyddad trädgård som är något helt utöver det vanliga! Här har nuvarande ägare lagt ner stor möda för att få till en otroligt vacker och inspirerande miljö som nu ny ägare får möjlighet att njuta av. I somras besöktes trädgården av uppemot 600 trädgådsentusiaster! Här finns bl.a två dammar som är förbundna med små bäckar, flera uteplatser i olika väderstreck, växthus samt ett orangeri som även kan användas som gästhus då det innehåller rum med pentry samt helkaklat badrum. Villan säljs förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel. Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Kristianstad / Åhus / Åhus - Äspet
Kråkrisvägen 41
Slutpris: 3 200 000 kr
Boarea: 124 kvm
Driftkostnad: 27 795 kr/år
Tomtarea: 980 kvm
Rum: 5 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-01-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Skåne / Åhus / Kråkrisvägen