Sök Meny
Såld

Kristianstad / Åhus - Åhus - Vattentornet / Mastvägen 32

På attraktiva och barnvänliga Vattentornet i Åhus finns nu en väldisponerad 1,5-plansvilla med trevliga sällskapsytor, öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum och en fantastisk takhöjd upp till nock. Man har fördelat kvadratmeterna på 4 fina sovrum, 2 helkaklade badinteriörer, gästtoalett, tvättstuga, och resterande ytor i kök och allrum med öppen planlösning. Lägg därtill en härlig baksida med trädäck i söderläge som bjuder in till många sommarfester. Här finns möjlighet att njuta av det lugna familjevänliga villalivet med närhet till skolan, dagis, golfbana och centrum. Villan är förbesiktigad och dokumenterad, vilket är en stor trygghet för ny ägare. Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Kristianstad / Åhus / Åhus - Vattentornet
Mastvägen 32
Slutpris: 3 100 000 kr
Boarea/biarea: 150/30 kvm
Driftkostnad: 30 367 kr/år
Tomtarea: 989 kvm
Rum: 5 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-03-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Skåne / Åhus / Mastvägen