Mastvägen 32 / Åhus - Vattentornet / Åhus / Kristianstad

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea/biarea
150/30 kvm
Driftkostnad
30 367 kr/år
Tomtarea
989 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2017-03-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Mastvägen såldes av oss 2017-03-28. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Mastvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åhus - Vattentornet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På attraktiva och barnvänliga Vattentornet i Åhus finns nu en väldisponerad 1,5-plansvilla med trevliga sällskapsytor, öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum och en fantastisk takhöjd upp till nock. Man har fördelat kvadratmeterna på 4 fina sovrum, 2 helkaklade badinteriörer, gästtoalett, tvättstuga, och resterande ytor i kök och allrum med öppen planlösning. Lägg därtill en härlig baksida med trädäck i söderläge som bjuder in till många sommarfester. Här finns möjlighet att njuta av det lugna familjevänliga villalivet med närhet till skolan, dagis, golfbana och centrum. Villan är förbesiktigad och dokumenterad, vilket är en stor trygghet för ny ägare. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration