Möllegatan 7 / Transval / Åhus / Kristianstad

Charmig villa med vackra detaljer på attraktivt läge i Åhus!

Slutpris
2 595 000 kr
Boarea/biarea
135/40 kvm
Driftkostnad
35 163 kr/år
Totalareal
1 410 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-06-11
Bostaden är såld!

Denna villa på Möllegatan såldes av oss 2019-06-11. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Möllegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Transval är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna charmiga 1 1/2 -plans villa på attraktivt läge i Transval i Åhus. På stor lummig trädgårdstomt med mysiga uteplatser ligger denna fint bevarade pärla på kort avstånd från gamla byn. Villan har vackra detaljer och fin karaktär, med stor känsla har nuvarande ägare har skapat ett unikt boende. Vackra spröjsade fönster, underbar veranda i söderläge med utsikt ut över trädgården, lantkök med vacker uppmurad öppen spis och gott om plats för umgänge, vardagsrum med kamin som sprider skön värme och känsla, tre sovrum i bra storlek, nyrenoverat badrum, är några av husets kvalitéer. Dessutom finns länga utrustad med tvättstuga, snickarbod, vedbod och cykelförråd. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.