Paradisvägen 60A / Åhus - Täppet / Åhus / Kristianstad

Stadsradhus till salu i Åhus!

Slutpris
3 225 000 kr
Boarea
133 kvm
Avgift
4 943 kr/mån
Såld
2018-06-29
Bostaden är såld!

Denna radhus på Paradisvägen såldes av oss 2018-06-29. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Paradisvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åhus - Täppet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Intill Åhusparken finner ni nu ett stadsradhus till salu! Detta byggdes 2017 och allt är i nyskick! Optimal planlösning och flera variationsmöjligheter. Fina materialval, hög standard och vackert både interiört och exteriört. Vackra ekparkettgolv och vitmålade ytor. Vi bjuds på härlig öppen planlösning på bottenvåningen med skön harmoni mellan kök och vardagsrum med både kamin och utgång till uteplatsen. Här finns även hall, badrum och tvätt/teknikrum. Ovanvåningen har 3 sovrum och allrum samt riktigt lyxigt badrum, som ett eget spa!. Utgång till generös balkong från två av rummen. Ett unikt och högklassigt boende mitt i underbara Åhus där stranden, havet och skogen bara är 5 minuter bort.! Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration