Stolpegatan 29

Stolpegatan 29

Slutpris

2 150 000 kr


Åhus - Centralt— Åhus— Kristianstad

Stolpegatan 29


Slutpris
2 150 000 kr

Åhus - Centralt— Åhus— Kristianstad

Trevligt radhus på bra läge i Åhus!

Nu får en ny familj möjlighet att ta över ett välplanerat boende på utmärkt läge i Åhus med närhet till både förskola, skola och golfbana.
På entréplan finns den sociala delen med ett vitt kök som ligger i anslutning till vardagsrummet, vilket ger en social yta för familjens gemenskap och blir husets hjärta och naturliga samlingspunkt. Härifrån har man access till uteplatsen och trädgården. På entréplan finns dessutom ett badrum med badkar och tvättstuga. Radhusets övre plan tillhandahåller den mer privata familjedelen med tre bra sovrum, allrum och badrum med dusch. Det ljusa radhuset har både balkong och stenlagd uteplats i sydvästläge. Det här är ett optimalt boende för barnfamiljen eller för paret som vill ha ett lättskött boende. Fastigheten är förbesiktigad och dokumenterad vilket är en stor trygghet för nya ägaren. Varmt välkommen på visning av detta mycket trivsamma boende!


Boarea/biarea
139/20 kvm
Driftkostnad
29 499 kr/år
Tomtarea
259 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-02-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.