Stolpegatan 29 / Åhus - Centralt / Åhus / Kristianstad

Trevligt radhus på bra läge i Åhus!

Slutpris
2 150 000 kr
Boarea/biarea
139/20 kvm
Driftkostnad
29 499 kr/år
Totalareal
259 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-02-15
Bostaden är såld!

Denna villa på stolpegatan såldes av oss 2019-02-15. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på stolpegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åhus - Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu får en ny familj möjlighet att ta över ett välplanerat boende på utmärkt läge i Åhus med närhet till både förskola, skola och golfbana.
På entréplan finns den sociala delen med ett vitt kök som ligger i anslutning till vardagsrummet, vilket ger en social yta för familjens gemenskap och blir husets hjärta och naturliga samlingspunkt. Härifrån har man access till uteplatsen och trädgården. På entréplan finns dessutom ett badrum med badkar och tvättstuga. Radhusets övre plan tillhandahåller den mer privata familjedelen med tre bra sovrum, allrum och badrum med dusch. Det ljusa radhuset har både balkong och stenlagd uteplats i sydvästläge. Det här är ett optimalt boende för barnfamiljen eller för paret som vill ha ett lättskött boende. Fastigheten är förbesiktigad och dokumenterad vilket är en stor trygghet för nya ägaren. Varmt välkommen på visning av detta mycket trivsamma boende!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration