Villavägen 26B

Villavägen 26B

Slutpris

7 520 000 kr


Äspet— Åhus— Kristianstad

Villavägen 26B


Slutpris
7 520 000 kr

Äspet— Åhus— Kristianstad

Modern villa inspirerad av den nordiska ladans uttryck!

Välkommen till denna enastående vackra ”lada” - en riktig designerdröm! Detta unika boende är byggt 2015 och är inspirerat av den nordiska ladans uttryck. Med ca 300 kvm total area, 7,5 m i takhöjd och de stora ljusinsläppen i vardagsrum och kök har man skapat en fantastisk rymd och fin kontakt mellan ute och inne. Man tar tillvara varje sekund av det många av oss värderar som mest – ljuset.

Huset karakteriseras exteriört av strama linjer och fasad av Sioo-behandlad (kiselbehandlad) granpanel och plåtdetaljer av aluminium. Interiört slås man av den smarta placeringen av köket som ligger skyddat trots den öppna planlösningen. Köket ligger, från entrén sett, dolt bakom den centralt placerade trappan till ovanvåningen och länkar samman matsalsdel och vardagsrum. Det skapar en social känsla och öppenhet. Väggen skapar också ett härligt rumssamband utan återvändsgränder och ljuset och energin i huset flödar fritt. Genomgående putsat betonggolv med vattenburen golvvärme i hela huset - bekvämt, snyggt och lättskött!

I husets södra del finner man master bedroom med eget spaciöst badrum med hotellkänsla samt ytterligare ett sovrum. En trappa leder upp till ett utrymme som idag används som hemmakontor.

Husets norra del består av två sovrum, badrum samt generöst tvättrum/groventré med utgång till lyxigt garage med golvvärme. En trappa upp finner man stort allrum och ytterligare ett lyxigt helkaklat badrum. Allrummet går även att dela av om man önskar fler sovrum.

Sammanfattningsvis en unik villa för den som söker ett representativt boende mellan å och hav. Varmt välkommen att boka personlig visning!


Boarea/biarea
176/123 kvm
Driftkostnad
28 114 kr/år
Tomtarea
1 185 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-05-23

Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

Denna villa på Villavägen såldes av oss 2019-05-23. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Villavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.