Kjösevägen 44-0 / Grönalund / Anderslöv / Trelleborg

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea/biarea
100/3 kvm
Driftkostnad
27 954 kr/år
Tomtarea
565 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2016-10-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Kjösevägen såldes av oss 2016-10-17. Se alla våra försäljningar i Anderslöv samt även på Kjösevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grönalund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Omgivet av böljande fält, vacker natur, rofyllt betande hästar och får ligger detta charmiga hus som byggdes någon gång på senare delen av 1800-talet. I boningshuset finns ett trevligt sällskapsrum i vinkel där man kan duka upp med långbord i första delen och möblera med soffgrupp i andra delen. På hela bottenvåningen, utom i hallen, ligger vattenburen golvvärme. Synliga takbjälkar och en vacker värmande gjutjärnskamin. Helkaklat badrum med badkar. Köket ligger i anslutning till matplatsen. Massiva träluckor och gott om arbetsyta. Från köket finns en fönsterdörr mot trädgården. På ovanvåningen finns två sovrum samt ett allrum. Allrummet kan delas av till ett "stängt sovrum". I sidobyggnaden finns tvättstugan med klinkergolv, ett helkaklat badrum med bastu intill samt ett ljust härligt rum med fin utsikt. Garage och biluppställningsplats. Trädgården är lummig och mysig med flera fruktträd och bärbuskar. E65:an nås med bil på ca 5 minuter, likaså Anderslöv där som finns skola, matbutik, apotek och bank. Njut av en avslappnad atmosfär, med närhet till det mesta!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration