Planteringsvägen 48a

Planteringsvägen 48a

Slutpris

1 275 000 kr


Villan— Ängelholm

Planteringsvägen 48a


Slutpris
1 275 000 kr

Villan— Ängelholm

Charmig, stilren två:a på populära Villan!

På andra våningen på Planteringsvägen 48A ligger denna pärla om 50,5kvm fördelat på två rum och kök.
Det första du slås av när du kliver in i lägenheten är det härliga ljusinsläpp som lägenheten bjuder på. Detta tack vare att hallen, förutom att ha rymlig plats, även är öppen mot boytan vilket skapar en fantastisk känsla av rymd.

Framför dig ligger köket som är ett stilrent kök med dekorativa luckor och i grå kulör som vackert bryter av mot de ljusa väggarna, omsorgsfullt val av både handtag och blandare är detaljer som ger lägenheten det där lilla extra. Utöver detta så erbjuder köket goda förvaringsmöjligheter och yta till både matlagning och bak. Nuvarande ägare har inrett köket med en trevlig matplats intill köksfönstret.

Höger om hallen möts du av det rymliga vardagsrummet där det, utöver med möbler, finns plats att inreda ett hemmakontor eller studiehörna. Eftersom vardagsrummet är så ljust och öppet så skapas en atomsfär som är trevlig att både vistas i och arbeta hemifrån i. Från vardagsrummet når du balkongen för behövlig frisk luft och balkongen är även den perfekta umgängesplatsen under våren och sommaren.

Går du till vänster om hallen har du på din vänstra sida en garderobsvägg med mycket plats att förvara både kläder och dylikt. Längre ner finner du ett stort sovrum med garderober samt en helkaklat badrum med dusch.

Med lägenhetens centrala läge så kan du ta en fika, lunch eller middag för att senare prova på någon av de närliggande upplevelserna. Varför inte ta en fridfull promenad eller löprunda längts Rönneå omgiven av härlig natur för de dagar du vill komma bort från storstaden. Allt detta i nära anslutning till hemmet oavsett om du väljer att promenera eller cykla.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
50.5 kvm
Avgift
3 399 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2021-11-04

Mäklarhuset Ängelholm

Denna lägenhet på Planteringsvägen såldes av oss 2021-11-04. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Planteringsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.