Åsbogatan 33d

Åsbogatan 33d

Slutpris

1 615 000 kr


Villan— Ängelholm

Åsbogatan 33d


Slutpris
1 615 000 kr

Villan— Ängelholm

Trerumslägenhet med balkong!

Nu har du chansen att knipa denna fina trerumslägenheten.

Ljus och trevligt planerad trerumslägenhet med en charm utöver det vanliga. Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning med ett härligt ljusinsläpp. Belägen i välskött förening på tredje våningen med ett stilfullt och mysigt kök och matplats. Balkong med skyddat privat läge och sol större delen av dagen. Genomgående planlösning med två väldisponerade sovrum som kan inredas med säng, förvaring och skrivbord. Helkaklat badrum.

Modern och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som bildar en härlig rymd och ljusinsläpp. Kan inredas med både matbord och soffgrupp. Att kunna vara social med gästerna samtidigt som man står i köket men framförallt kunna öppna upp på sommaren ut mot balkongen. Ja, detta är sannerligen en pärla som bör upplevas på plats!

Precis i närheten finns både ICA butik och bageri där du handlar frukostbullarna, det mesta du kan behöva finns på området ”Villan”. Dessutom är det gång och cykelavstånd till centrala Ängelholm, Ängelholms Sjukhus och järnvägsstationen för dig som pendlar. Flera parkeringsplatser finns att hyra alldeles i närheten eller ställer man sig vid vägarna i området. Tvättstuga finns i källaren och förråd tillhör lägenheten.

Låter detta som ditt nya hem? Varmt välkommen att boka er till visning som ni gör via Mäklarhusets hemsida.


Boarea
69 kvm
Avgift
4 152 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-03-07

Mäklarhuset Ängelholm

Denna lägenhet på Åsbogatan såldes av oss 2022-03-07. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Åsbogatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.