Bellisgatan 19 / Roslunda / Ängelholm

Familjevilla på populära Roslunda

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea
159 kvm
Driftkostnad
23 050 kr/år
Totalareal
340 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-05-16
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Bellisgatan såldes av oss 2019-05-16. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Bellisgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Roslunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi har återigen fått förtroendet att förmedla ett av kedjehusen av den större storleken på Bellisgatan. På lugnt och trevligt område nära centrum ligger denna familjevilla där alla får plats. Här får ni chansen att sätta er egen prägel på ett mycket välbevarat hus med bra planlösning. Ytan är fördelad på vardagsrum, matrum, fyra sovrum, kök med matplats, badrum, gästtoalett och en praktisk groventré. Rummen är väl tilltagna och det går att skapa flera sovrum för den som önskar. Dessutom finns extra hobbyrum och verkstad.

Det är inte svårt att förstå varför området är omtyckt. Här bor ni i lugna kvarter med gångavstånd till skolor, förskolor och bra kommunikationer både vad gäller stadsbussar, närhet till E6:an och flygplats. Området är populärt, så vänta inte. Anmäl er till visning redan idag. Varmt välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten