Bjärevägen 30 / Skälderviken / Ängelholm

STOR GEDIGEN VILLA!

Slutpris
4 400 000 kr
Boarea/biarea
205/73 kvm
Driftkostnad
35 794 kr/år
Tomtarea
1 050 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2017-10-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Bjärevägen såldes av oss 2017-10-24. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Bjärevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skälderviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Behöver ni gott om plats? Nu erbjuder vi på Mäklarhuset er en villa om 205kvm med fint läge i Skälderviken. Boendemiljön är mycket trivsam, huset är gediget byggt 1984 och här finns gott om sällskapsytor, fyra sovrum och eldstäder på två plan. Här ryms den stora familjen med gångavstånd till Ica butik, skola och förskola, småbåtshamn och salta bad. En ljus och trivsam bostad med fin känsla. Här är det lätt att trivas! Dessutom dubbelgarage och en fin uppvuxen trädgård med uteplatser i olika lägen och uterum. Här finns det gott om plats för lek & spring eller avkoppling.

Ett hemtrevligt boende helt enkelt. Upplev känslan på visningarna 29 och 31 oktober. Varmt välkommen att kontakta mäklare Ulrika Sörensen för tidsbokning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration