Dörjaregränd 20 / Haradal / Ängelholm

Perfekt familjevilla!

Slutpris
2 850 000 kr
Boarea
153 kvm
Driftkostnad
32 920 kr/år
Tomtarea
327 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-10-17
Bostaden är såld!

Denna radhus på Dörjaregränd såldes av oss 2017-10-17. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Dörjaregränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Haradal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mäklarhuset har nöjet att presentera ett mycket trevligt radhus på familjevänliga Haradal. Snart är det dags för en ny ägare att hitta sitt hem här. Längtar du efter närhet till hav, skog och stad? Då kan det här vara något för dig! På ett attraktivt läge i mysiga Haradal bor du här i ett barnvänligt villaområde med närhet till det mesta.

Här erbjuds 153 kvm boyta fördelat på två plan och en charmig inredd vind. Ytan fördelar sig på fyra sovrum, rymligt vardagsrum med kamin med öppen planlösning mot kök samt två badrum. Stort trädäck som lämpar sig ypperligt att njuta av under sommarhalvåret. Trädäcket nås både från kök och vardagsrum och härifrån kan njuter du av den intilliggande grönskan i trädgården. En mycket härlig oas där nuvarande ägare har optimerat den mindre ytan och skapat en riktig dröm.

Från Haradal tar du dig enkelt till fots, bil eller buss både till de centrala delarna av Ängelholm och Skäldervikens natursköna kustremsa med hav och bad, småbåtshamn och gröna naturområden. På fem minuter bilvägen nås Ängelholms centrum som erbjuder ett brett utbud av service med butiker, restauranger och shopping. För dig som vill bo i ett familjevänligt villaområde med närhet till både härliga naturstråk och centrum. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration