Sök Meny
Såld

Ängelholm - Haradal / Dörjaregränd 20

Perfekt familjevilla!

Mäklarhuset har nöjet att presentera ett mycket trevligt radhus på familjevänliga Haradal. Snart är det dags för en ny ägare att hitta sitt hem här. Längtar du efter närhet till hav, skog och stad? Då kan det här vara något för dig! På ett attraktivt läge i mysiga Haradal bor du här i ett barnvänligt villaområde med närhet till det mesta.

Här erbjuds 153 kvm boyta fördelat på två plan och en charmig inredd vind. Ytan fördelar sig på fyra sovrum, rymligt vardagsrum med kamin med öppen planlösning mot kök samt två badrum. Stort trädäck som lämpar sig ypperligt att njuta av under sommarhalvåret. Trädäcket nås både från kök och vardagsrum och härifrån kan njuter du av den intilliggande grönskan i trädgården. En mycket härlig oas där nuvarande ägare har optimerat den mindre ytan och skapat en riktig dröm.

Från Haradal tar du dig enkelt till fots, bil eller buss både till de centrala delarna av Ängelholm och Skäldervikens natursköna kustremsa med hav och bad, småbåtshamn och gröna naturområden. På fem minuter bilvägen nås Ängelholms centrum som erbjuder ett brett utbud av service med butiker, restauranger och shopping. För dig som vill bo i ett familjevänligt villaområde med närhet till både härliga naturstråk och centrum. Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Ängelholm / Haradal
Dörjaregränd 20
Slutpris: 2 900 000 kr
Boarea: 153 kvm
Driftkostnad: 32 920 kr/år
Tomtarea: 327 kvm
Rum: 6 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-10-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Skåne / Ängelholm / Dörjaregränd