Femte Tvärgatan 4 / Havsbaden / Ängelholm

Stuga i toppskick på perfekt läge i populära Klitterbyn

Slutpris
2 625 000 kr
Boarea
40 kvm
Avgift
1 358 kr/mån
Såld
2018-08-09
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Femte Tvärgatan såldes av oss 2018-08-09. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Femte Tvärgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Havsbaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har vi nöjet att presentera denna pärla på perfekt läge i populära Klitterbyn. En liten skyddad oas i vackra Nordvästra Skåne. Stugan är i toppskick och det är bara för den nya lyckliga ägaren att flytta rätt in och njuta av denna underbara plats. Insynsskyddad altan med stort trädäck med motordriven markis samt ett härligt vinterbonat uterum för skånskt klimat. Rymlig stuga med allt du behöver. Här finns gott om plats för alla nära och kära med ett loft med 22kvm golvyta och två extra sovrum. Klitterbyn är precis så pittoreskt som det låter med charmiga skånelängor, med sin närhet till den underbara stranden och till Ängelholms centrum där du hittar det mesta så som affärer, restauranger och bra kommunikationsmöjligheter men även närhet till skog och natur.

Avgifterna är låga och föreningen är obelånad. En stuga med ett helt unikt enskilt läge, men ändå mitt i Klitterbyn. Det passar dig som vill ha ett fritidshus (eller pemanentboende) i en lugn och harmonisk miljö. En stuga i Klitterbyn är en investering i livskvalité. Missa inte denna pärla!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration