Fricksgatan 1D / Villan / Ängelholm

Toppläge i miljömedveten förening!

Slutpris
1 475 000 kr
Boarea/biarea
77/12 kvm
Avgift
5 099 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-08-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fricksgatan såldes av oss 2017-08-16. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Fricksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Villan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På förstklassigt läge i Ängelholms förmodligen mest miljövänliga bostadsrättsförening har Mäklarhuset nu fått förtroendet att förmedla en trea i toppskick. På första våningen med en helt ny inglasad balkong finns här möjlighet för den äldre så som den yngre generationen att trivas. Bostaden är belägen på kort avstånd från centrala Ängelholm med livsmedelsbutiker, pizzerior och bageri i närheten. Genomgående lägenhet med fönster åt flera väderstreck för maximalt ljusinsläpp. Två sovrum, rymligt vardagsrum och helkaklat badrum, fördelat på 77 kvm. Nuvarande ägare har lagt stor vikt vid lägenhetens exteriör och har tagit hjälp av professionell inredare för att uppnå bästa resultat. Lägenheten domineras av en grå/vit färgskala med trivsamma materialval och ett genomgående parkettgolv. Stor, härlig, inglasad balkong med sol från lunch till sena kvällen.

Fricksgatan 1D tillhör den mycket omtyckta bostadsrättsföreningen Brf Violen. Föreningen blev en självständig bostadsrättsförening 2015 och här står delägarnas, bostadsrättsinnehavarnas och miljöns bästa i fokus. Under 2016-2017 har flertalet omfattande renoveringar åstadkommits, så som renovering av tak, installation av solceller och nytt ventilationssystem samt enskilda vattenmätare. Tack vare den omfattande renovering som skett behöver fastigheterna endast löpande underhåll under flera decennier framöver.

Vill du bo i en nytänkande bostadsrättsförening som ligger i framkant vad gäller miljö med stort fokus på dig som bostadsrättsinnehavare? Centralt men ändå lugnt beläget? Då kan det här vara något för dig! Kontakta mäklare Evelina Hultqvist för mer information eller för att anmäla ditt intresse redan idag.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration