Sök Meny
Såld

Ängelholm - Villan / Fricksgatan 1D

Toppläge i miljömedveten förening!

På förstklassigt läge i Ängelholms förmodligen mest miljövänliga bostadsrättsförening har Mäklarhuset nu fått förtroendet att förmedla en trea i toppskick. På första våningen med en helt ny inglasad balkong finns här möjlighet för den äldre så som den yngre generationen att trivas. Bostaden är belägen på kort avstånd från centrala Ängelholm med livsmedelsbutiker, pizzerior och bageri i närheten. Genomgående lägenhet med fönster åt flera väderstreck för maximalt ljusinsläpp. Två sovrum, rymligt vardagsrum och helkaklat badrum, fördelat på 77 kvm. Nuvarande ägare har lagt stor vikt vid lägenhetens exteriör och har tagit hjälp av professionell inredare för att uppnå bästa resultat. Lägenheten domineras av en grå/vit färgskala med trivsamma materialval och ett genomgående parkettgolv. Stor, härlig, inglasad balkong med sol från lunch till sena kvällen.

Fricksgatan 1D tillhör den mycket omtyckta bostadsrättsföreningen Brf Violen. Föreningen blev en självständig bostadsrättsförening 2015 och här står delägarnas, bostadsrättsinnehavarnas och miljöns bästa i fokus. Under 2016-2017 har flertalet omfattande renoveringar åstadkommits, så som renovering av tak, installation av solceller och nytt ventilationssystem samt enskilda vattenmätare. Tack vare den omfattande renovering som skett behöver fastigheterna endast löpande underhåll under flera decennier framöver.

Vill du bo i en nytänkande bostadsrättsförening som ligger i framkant vad gäller miljö med stort fokus på dig som bostadsrättsinnehavare? Centralt men ändå lugnt beläget? Då kan det här vara något för dig! Kontakta mäklare Evelina Hultqvist för mer information eller för att anmäla ditt intresse redan idag.

Sponsrade länkar
Ängelholm / Villan
Fricksgatan 1D
Slutpris: 1 475 000 kr
Boarea/biarea: 77/12 kvm
Avgift: 5 099 kr/mån
Driftkostnad: 250 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-08-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Skåne / Ängelholm / Fricksgatan