Fricksgatan 1b / Ängelholm

Fräsch rymlig tvårummare

Slutpris
1 025 000 kr
Boarea
52,5 kvm
Avgift
3 909 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-02-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fricksgatan såldes av oss 2019-02-08. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Fricksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fricksgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Perfekt tvårummare på andra våningen med en inglasad balkong finns här möjlighet för den äldre så som den yngre generationen att trivas. Denna fina bostad är ljus och fräsch, med enhetlig stil på väggar och golv, kök - 2012 och helkaklat badrum.

Bostaden är belägen på kort avstånd från centrala Ängelholm med livsmedelsbutiker, pizzerior och bageri i närheten. Ett sovrum, rymligt vardagsrum och helkaklat badrum, fördelat på 52,5 kvm. Lägenheten domineras av en grå/vit färgskala med trivsamma materialval. Stor, härlig, inglasad balkong med morgonsol.

Fricksgatan 1B tillhör den mycket omtyckta bostadsrättsföreningen Brf Violen. Föreningen blev en självständig bostadsrättsförening 2015 och här står delägarnas, bostadsrättsinnehavarnas och miljöns bästa i fokus. Under 2016-2017 har flertalet omfattande renoveringar åstadkommits, så som renovering av tak, installation av solceller och nytt ventilationssystem samt enskilda vattenmätare. Tack vare den omfattande renovering som skett behöver fastigheterna endast löpande underhåll under flera decennier framöver.

Vill du bo i en nytänkande bostadsrättsförening som ligger i framkant vad gäller miljö med stort fokus på dig som bostadsrättsinnehavare? Då kan det här vara något för dig,

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration