Hyacintstigen 27

Hyacintstigen 27

Slutpris

320 000 kr


Epadalen— Ängelholm

Hyacintstigen 27


Slutpris
320 000 kr

Epadalen— Ängelholm

Solig kolonilott med fin stuga!

Varmt välkommen till denna sommaridyll!
Nu finns chansen att förvärva denna fantastiska kolonilott, perfekt för dig som vill ha en egen liten oas att njuta av.

Välkommen till koloniområdet Fritiden i Ängelholm. Prydliga grusgångar leder dig fram genom områdets blomstrande trädgårdar till denna charmiga sommardröm. Här finns en kolonilott som väntar på sin nya arrendator. Lotten är trevligt beläget med häck runtom. Här finns en oerhört charmig stuga som har renoverats och är i mycket gott skick. Stugan har ingång via en liten öppen veranda med utsikt över den prunkande trädgården. Planlösningen disponeras av hall, toalett (porta potti) , kök, allrum med matplats och ett sovrum. El och vatten finns. På tomten finns fruktträd, bärbuskar, växthus, mängder med växter och ett förråd. Lummig trädgård som längtar efter kärlek, här finns många möjligheter för odling och sköna sommardagar.

Mellan 1 april och 31 oktober är det tillåtet att övernatta på koloniområdet och det finns tillgång till servicefaciliteter så som wc och dusch. För att kunna förvärva nyttjanderätten av kolonilotten måste man vara folkbokförd i Ängelholms kommun.


Kanske detta kan bli ditt sommarparadis? Välkommen på visning!


Boarea
22 kvm
Driftkostnad
4 175 kr/år
Totalareal
375 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2022-05-13

Mäklarhuset Ängelholm

Denna fritidshus på Hyacintstigen såldes av oss 2022-05-13. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Hyacintstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.