Kallenbergsgatan 3b / Villan / Ängelholm

Slutpris
950 000 kr
Boarea
53 kvm
Avgift
3 277 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kallenbergsgatan såldes av oss 2019-09-09. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Kallenbergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Villan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I den populära bostadsrättsföreningen Ängelholmshus nr 2 finns nu denna fina tvåa. Denna lägenhet bjuder på ett fantastiskt ljus, rymd och charm vilket även gör att den kräsna kommer att trivas här. Effektiv planlösning samt kök med hemtrevlig matplats. Här finns en stor och fin inglasad balkong med eftermiddags- och kvällssol.

Den rymliga inglasade balkongen ger känslan av ett extrarum och förlänger utesäsongen avsevärt både under vår och höst. Det här är en lägenhet som passar en ensamstående eller ett par- yngre som medelålders. Då lägenheten ligger på tredje våningen får man en skön vy och utsikt och här uppe bor man tryggt utan insyn från gatunivå. På föreningens grönområde framför huset finns uteplatser att nyttja.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.