Klittervägen 2H

Klittervägen 2H

Slutpris

4 500 000 kr


Havsbaden— Ängelholm

Klittervägen 2H


Slutpris
4 500 000 kr

Havsbaden— Ängelholm

SUPERFIN STUGA I POPULÄRA HAVSBADEN!

Är ni på jakt efter en superfin stuga placerad ett stenkast ifrån havet? Välkomna till Klittervägen 2H i Ängelholm!

Nu finns chansen att förvärva denna fina stuga om 46 kvm belägen ca 200 m från stranden. Ni möts av en mindre men rymlig hall där ni enkelt hänger av er ytterplaggen. Badrummet som är inrett med tidlöst kakel och klinker samt utrustad med dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare, finner ni till vänster om hallen. På er högra sida ligger det kombinerade köket/vardagsrummet med en ljus och öppen planlösning samt en värmande kamin placerad i mitten av detta rum, en perfekt mysfaktor till lite kyligare sommarkvällar. Det stilrena köket från IKEA erbjuder goda arbetsytor med plats till matbord. Två väldisponerade sovrum erbjuds samt ett väldigt rymligt sovloft som idag är inrett med två singelbäddar. Här kan ni som familj bo året runt eller utnyttjas som en utmärkt sommarstuga med sovplatser till hela familjen. Inte nog med det så finner ni även en gäststuga på fastigheten som är välplanerad och rymlig med plats till dubbla våningsssängar samt förvaring i form av garderober.

På Ängelholms Havsbad bor ni en kort promenad bort från den 6 km långa barnvänliga badstranden och kända Klitterhus som erbjuder ett modernt Skandinaviskt kök och en fantastisk utsikt över havet. Hotell med 12 rum med havsutsikt från det flesta. En kort cykel tur från stugan kommer ni till Ängelholms Centrum och allt var staden har att erbjuda!

Missa inte denna chans och anmäl ert intresse redan idag!


Boarea/biarea
46/6 kvm
Driftkostnad
21 300 kr/år
Tomtarea
409 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-02-01

Mäklarhuset Helsingborg

Denna fritidshus på Klittervägen såldes av oss 2022-02-01. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Klittervägen.

Boka värdering

Arber Hasani

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.