Kristian II:s Väg 14a

Kristian II:s Väg 14a

Slutpris

930 000 kr


Centralt— Ängelholm

Kristian II:s Väg 14a


Slutpris
930 000 kr

Centralt— Ängelholm

Yteffektiv tvårummare med balkong!

Mycket omtyckt och ekonomisk variant på tvårummare, den smarta planlösningen håller nere kvadratmetern och därmed avgiften! Perfekt för dig som vill bo nära centrum!

Vi stiger in i en hall där du når umgängesytorna till vänster och sovrumsavdelningen till höger vilket ger sovrummet en avskild och privat känsla. I hallen finns möjlighet att hänga av sig antingen på klädhängaren eller i rymlig klädkammare som nås lite längre in. Till vänster ligger vardagsrummet, ett ljust rum med stora fönster som vetter ut mot den rymliga balkongen. Det finns utrymme för soffa och matplats i vardagsrummet.

Köket når du från vardagsrummet. Köksluckor i ljust grönt som matchas med vitt kakel och bänkskiva i laminat. Sovrummet är ett rymligt rum där det finns plats för garderober för den med behov av extra förvaringsutrymme. Mellan kök och vardagsrum ligger badrummet - ett helkaklat, modernt badrum utrustat med dusch, toalett, tvättställ med kommod samt handdukstork.

Det centrala läget, med närhet till såväl centralstationen, Ängelholms hela utbud av restauranger, shopping och stränder bokstavligen runt hörnet, kombineras här med en känsla av lugn och avskildhet. Dessutom erbjuds en härlig utsikt över takåsarna från balkongen. Föreningen har carport och parkeringsplatser med separat kösystem. Det finns också goda parkeringsmöjligheter inte långt från bostaden för gäster.


Varmt välkommen att boka visning!


Boarea
49 kvm
Avgift
3 533 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 (Hiss finns ej)
Såld
2022-03-22

Mäklarhuset Ängelholm

Denna lägenhet på Kristian II:s Väg såldes av oss 2022-03-22. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Kristian II:s Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.