Sök Meny
Snart till salu

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Ängelholm / Skörpabäcken
Krusbärsvägen 27
Utgångspris: Kalkyl 1 650 000 kr
Boarea: 117 kvm
Avgift: 6 040 kr/mån
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum

Ängelholm - Skörpabäcken / Krusbärsvägen 27

Välskött bostad i attraktivt område

På populärt område och med bästa läget finns detta rymliga och välskötta bostadsrättsradhus. Bostaden är fördelad på 4 rum och kök på bästa hörnläge. Här finns mysig trädgård med uterum i sydvästläge, med sol från lunch till kväll. Förråd finns i anslutning till bostadsrätten. Fräsch interiör och bra planlösning med trivsamma sällskapsytor. Här bor du i ett lugnt område med gångavstånd till både grönområde, centrum mataffärer och skolor. Detta är en kommande försäljning, vill du anmäla ditt intresse eller veta mer vänligen kontakta ansvarig mäklare redan nu!

2 frågor & Svar
 • Fråga ställd av Malin den 25 oktober
  Finns det indraget fiber?
  Svar från Ulrika Sörensen
  Ja, fiber finns installerat.
 • Fråga ställd av Martin den 24 oktober
  Hej Ingår det Värme och vatten i månadshyran? Garage/parkering? Mvh Martin
  Svar från Ulrika Sörensen
  Hej! I avgiften ingår kabel-TV och carport. I bostaden finns egen fjärrvärmeväxlare och vattenmätare. Kostnaden för värme och vatten ingår ej i avgiften.
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.