Sök Meny
Kommande försäljning

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Ängelholm / Skörpabäcken
Krusbärsvägen 27
Utgångspris: Kalkyl 1 650 000 kr
Boarea: 117 kvm
Avgift: 6 040 kr/mån
Driftkostnad: 1 460 kr/mån
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum

Ängelholm - Skörpabäcken / Krusbärsvägen 27

Välskött bostad i attraktivt område

På populärt område och med bästa läget finns detta rymliga och välskötta bostadsrättsradhus. Bostaden är fördelad på 4 rum och kök på bästa hörnläge. Här finns mysig trädgård med uterum i sydvästläge, med sol från lunch till kväll. Förråd finns i anslutning till bostadsrätten. Fräsch interiör och bra planlösning med trivsamma sällskapsytor. Här bor du i ett lugnt område med gångavstånd till både grönområde, centrum mataffärer och skolor.

Detta är en kommande försäljning, vill du anmäla ditt intresse eller veta mer vänligen kontakta ansvarig mäklare redan nu!

Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
  • Förbättra läget med insynsskydd
    Förbättra läget med insynsskydd

    Att rama in sin trädgård och skapa insynsskydd ger en avskildhet som skapar just det lugn och ro som många av oss längtar efter. Här är några enkla förslag!

  • Sju sätt att renovera miljövänligt!
    Sju sätt att renovera miljövänligt!

    Lär dig renovera miljövänligt. Det är verkligen inte lätt att göra medvetna val när man ska renovera hemma. Här är sju kloka råd på vägen.