Krusbärsvägen 12 / Ängelholm

Generös trerumslägenhet i trevliga Brf Skörpabäcken.

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
124,2 kvm
Avgift
6 727 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-01-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Krusbärsvägen såldes av oss 2019-01-17. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Krusbärsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Krusbärsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Beläget på Krusbärsvägen i den omtyckta föreningen Brf Skörpabäcken kan ni nu flytta rakt in i en smakfull bostad i två plan. Här erbjuds söderläge med maximalt ljusinsläpp och en trivsam atmosfär. Trädgård med trädäck, stenläggning, växtlighet och förråd. För att maximera sällskapsytorna består bostaden idag av ett stort vardagsrum med utgång till balkong, två badrum, kök, tvättstuga samt två sovrum på nedre plan i anslutning till trädgården. Möjligheten finns för den som önskar att återskapa fler sovrum. Här bor ni med kort avstånd till matbutiker, skolor, förskolor och centrala Ängelholms alla faciliteter.

Vill ni kunna flytta rakt in i en välplanerad och modern lägenhet med egen trädgård och nära till det mesta? Välkommen att kontakta oss på Mäklarhuset för mer information eller för att anmäla ditt intresse redan idag.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration