Lamellgatan 4

Lamellgatan 4

Slutpris

900 000 kr


Ängelholm

Lamellgatan 4


Slutpris
900 000 kr

Ängelholm

Välkommen till Lamellgatan 4, boende om 50kvm med centralt läge!

Bostaden har ett stort sovrum med ingång till en rymlig klädkammare som även nås från hallen, en perfekt möjlighet att skapa en snygg walk-in-closet då utrymmet bjuder på stora möjligheter. Tack vare sovrummets storlek så får du även in sovrumsmöbler eller skapar dig en mindre kontorshörna för hemmakontoret.
Vardagsrummet är boendets givna samlingspunkt med plats för hela sällskapet för den planerade middagen, festen eller högtidsfirandet med familjen. Här finns plats för både soffgruppen och TV-möblerna, nuvarande ägare har valt att sätta upp en bokhylla längst hela väggen vilket skapat en härlig och personlig känsla, en plats där man kunnat avnjuta en bra deckare till kvällsteet. För den inte lika läsintresserade blir det istället lite mer plats till annat.

Köket är ett äldre kök i mörkare kulör, idag har nuvarande ägare skapat en trevlig mindre matplats intill köksfönstret, vill man istället inreda vardagsrummet med ett större matbord så öppnas möjligheten att förlänga köket och skapa lite extra plats för matlagningen. Badrummet är ett helkaklat badrum med dusch och renoverades av föreningen i samband med stambytet 1999.
Utanför bostaden finns även goda möjligheter till parkering, platserna ägs idag av Parkster där man för en billig peng bekvämt kan parkera bilen i nära anslutning till bostaden. Eftersom bostadsbyggnaden ligger på en återvändsgatan så utgörs trafiken till största del av dem som bor i byggnaden.

Läget kan inte bli bättre för dig som uppskattar närhet till staden med alla dess fik, restauranger och upplevelser. Ängelholm centrum nås efter en kort promenad eller cykeltur. Du kan även njuta av en fridfull promenad eller löprunda längts Rönneå omgiven av härlig natur för de dagar du vill komma bort från storstaden. Allt detta på knappt 10min från hemmet.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!


Boarea
50 kvm
Avgift
3 795 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2021-01-29

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.