Margretetorpsvägen 750 / Ängelholm

Slutpris
2 350 000 kr
Boarea
165 kvm
Driftkostnad
38 109 kr/år
Tomtarea
5 072 kvm
Rum
6 rum
Såld
2017-01-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Margretetorpsvägen såldes av oss 2017-01-05. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Margretetorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Margretetorpsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En grusväg leder in på gårdsplanen som välkomnar dig hem till ett charmigt korsvirkeshus med snickarglädje. Här finns mycket själ i detta charmiga hus. En oas med nära till allt, men ändå helt enskilt. Ett hem med många uteplatser och flera olika rum i trädgården. Böljande långsträckta fält omgärdar fastigheten. Den U-formade gården välkomnar dig hem med en enkel, klassisk rundel på gårdsplanen med grus. På fastigheten finns flera byggnader, två stall, ett växthus och en stor loge.

Här finns gott om plats för hela familjen med rymliga 165kvm varav 5 sovrum. I trädgården finns ett rikt utbud av växtlighet. Nuvarande ägare har varit självförsörjande på grönsaker från mars – september. Här odlas det mesta, såsom tomater, sallad, rödbetor, lök, broccoli, sparris, brysselkål, jordärtskockor och mängder med annat grönt. Nästa år är det du som följer trädgårdens rytm. Fastigheten erbjuder också en stor loge och två stallbyggnader. Nuvarande ägare har tagit hand om sina höns minutiöst och här har många hönor trivts alldeles ypperligt. Det finns också inhägnade ytor för frigående höns. Möjligheterna är många, vad vill du ha i stallen?

På härligt lugnt och lantligt läge, men ändå nära till allt. Hjärnarp finns runt hörnet och till Ängelholm är det bara några minuter. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration