Mesanvägen 13 / Skälderviken / Ängelholm

Charmigt hus i vackra Skälderviken

Slutpris
4 050 000 kr
Boarea
124 kvm
Driftkostnad
36 900 kr/år
Totalareal
593 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-09-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Mesanvägen såldes av oss 2018-09-29. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Mesanvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skälderviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett av Skäldervikens charmigaste hus, villa Helena finns nu till salu! Vackert stoltserar villan på en hörntomt, på lugn lummig gata. Med allt du kan tänkas behöva runt husknuten, finns nu chansen att förvärva denna pärla! En mindre trädgård gör också livet enkelt och där tiden kan läggas på att njuta på en uppvuxen insynsskyddad hörntomt i soligt läge. Här finns garage, förråd och utekök med vatten och el. En välskött bostad med upp till fyra sovrum, fina sociala ytor och gott om förvaringsutrymmen. Bostaden är belägen i den äldre delen av Skälderviken.

Här bor man på ett härligt läge med närhet till Errarps skola, förskolor och livsmedelsaffär bara runt knuten. Denna fastighet är perfekt för dig som vill njuta av tillvaron med bekvämligheter nära inpå. Skälderviken är ett område med otroligt vackra omgivningar samt närhet till hav, bad och strand men även skog. Här finns vackra promenadstråk för den som önskar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration