Råggatan 20

Råggatan 20

Slutpris

3 150 000 kr


Södra Utmarken— Ängelholm

Råggatan 20


Slutpris
3 150 000 kr

Södra Utmarken— Ängelholm

Villa på Södra Utmarken!

Villa belägen på barnvänligt område som genomgått en större renovering och är på 169 kvm där det idag är inrett med tre sovrum med möjlighet att skapa fler. Från att ni parkerat bilen på uppfarten eller i carporten så finner ni husets första ingång på gaveln närmst parkeringen som är inredd som tvättstuga och blir den vardagliga entrén. Den andra är på framsidan som välkomnar gästerna.

Interiört bjuder villan på en välplanerad planlösning med trevliga sällskapsutrymme. Möjlighet att skapa fler sovrum om så önskas. På entréplanet finns hall, ett sovrum, badrum, tvättstuga, kök med matplats, vardagsrum med öppen spis. En trappa upp finns ett rymligt allrum, två sovrum, ett helkaklat badrum (renoverat 2021)

Favoritplatsen är husets baksida, på ett mycket bra läge på lummig insynsskyddad trädgård. Trevliga uteplatser som det går att växla mellan beroende på väder och soltimmar. Ett förråd i trädgården är bra för trädgårdsredskapen samt en carport med tillhörande förråd. Här bor ni i ett barnvänligt bostadsområde i ytterkant av centrala Ängelholm. Här finns Ica Nära, idrottsplats, ishall inom gångavstånd, förskolor och Södra Utmarkens grundskola F-6.

Boka er plats till visning via vår hemsida. Varmt välkomna!


Boarea
169 kvm
Driftkostnad
37 427 kr/år
Tomtarea
658 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-11-25

Mäklarhuset Ängelholm

Denna villa på Råggatan såldes av oss 2021-11-25. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Råggatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.