Sidogatan 1 / Epadalen / Ängelholm

Trevligt hus som är så mycket större än vad man kan tro

Slutpris
3 200 000 kr
Boarea
138 kvm
Driftkostnad
45 300 kr/år
Tomtarea
614 kvm
Rum
5 rum (2-4 sovrum)
Såld
2019-10-11
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Sidogatan såldes av oss 2019-10-11. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Sidogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Epadalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ska ett av de mycket populära kedjehusen på Epadalen byta ägare. Ett renoverat och mycket trivsamt hus med hörntomt och bästa läget i området. Här finns bla ett helkaklat badrum, nytt kök från Marbodal, inglasat uterum intill en mysig och ombonad mindre trädgård. Omlagt tak, indragen fiber och nya ytterdörrar och ytskikt i hela huset. Förråd och garage finns. Ett flexibelt boende med en anpassningsbar planlösning och ett hus som rymmer så mycket mer än vad man först kanske tror.


Ett lättskött boende där ni har närhet till i princip allt. Bara en kort promenad bort finns matbutik, förskolor, skolor och idrottsplats. Även centrala Ängelholm finns inom rimligt avstånd. Huset är väl i ordning och erbjuder många möjligheter vad gäller antal sovrum. Ett boende som passar både för det ensamma paret, barnfamiljen eller den ensamstående som behöver lite extra svängrum. Här finns en ostörd trädgård i soligt läge med en fin stenlagd uteplats. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten