Starby landsväg 28 / Höja / Ängelholm

Villa med lantligt läge

Slutpris
1 325 000 kr
Boarea/biarea
113/46 kvm
Driftkostnad
33 400 kr/år
Tomtarea
5 587 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2017-08-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Starby Landsväg såldes av oss 2017-08-28. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Starby Landsväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Höja är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På lantligt läge på Starby landsväg kan vi nu erbjuda en villa med naturen nära inpå. Här erbjuds fantastiska vyer över intilliggande fält kring en välväxt trädgård. Boningshuset erbjuder tre sovrum, två helkaklade badrum, kök och vardagsrum fördelat på två plan och källare. Rymligt vardagsrum med plats för både det lilla och det stora sällskapet. Bostaden har fräschats upp en hel del senaste året och har bland annat fått nya golv, målats om utvändigt samt invändigt och nuvarande ägare har anlagt uppfart med asfaltkross. Stor tomt om drygt 5500 kvm med två hästhagar, ankhage och en trevlig trädgård. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

En villa med perfekt utgångsläge för dig som vill ha nära till det mesta men ändå vill bo på landet. Här tar du dig enkelt till både E:4an och E:6an och på drygt 10 minuter når du Ängelholm på ena hållet och Åstorp på det andra. I Ängelholm och Åstorp erbjuds matbutiker, shopping och restauranger. Runt husknuten finns det fina ridvägar och promenadstråk i fantastiska skogs- och naturmiljöer.

Vill du bo på landet men ändå med kort avstånd från det mesta? Då kan det här vara något för dig! Kontakta mäklare Ulrika Sörensen för mer information eller för att anmäla dig till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration