Stationsvägen 5 / Skälderviken / Ängelholm

Villa med havsutsikt i Skälderviken

Slutpris
3 850 000 kr
Boarea/biarea
120/50 kvm
Driftkostnad
40 019 kr/år
Tomtarea
606 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-03-31
Bostaden är såld!

Denna villa på Stationsvägen såldes av oss 2017-03-31. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Stationsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skälderviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen finns möjligheten att förvärva en villa i Skälderviken på ljus fin hörntomt med havsutsikt. Ägarnas stora kärlek till havet genomsyrar hela bostaden och allt är planerat in i minsta detalj för att säkerställa bostadens rätta anda och förmedla känslan av närheten till havet. Här finns ett 70kvm stort trädäck i Sibirisk lärk med infälld pool. Öppen planlösning mellan kök, matrum och vardagsrum med kamin. Stor solterass på övre plan. Detta hus erbjuder 4 sovrum, kök från Ballingslöv med luckor i massiv ek och många genomtänkta detaljer. Stranden och småbåtshamnen är bara en kort promenad bort. Ett hem med mycket charm och känsla, en villa som ska upplevas på plats för den totala helheten.

Nuvarande ägare har med fingertoppskänsla skapat ett hem med marint tema. Är detta ditt drömhem? Varmt välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration