Sök Meny
Såld

Ängelholm - Skälderviken / Stationsvägen 5

Villa med havsutsikt i Skälderviken

Äntligen finns möjligheten att förvärva en villa i Skälderviken på ljus fin hörntomt med havsutsikt. Ägarnas stora kärlek till havet genomsyrar hela bostaden och allt är planerat in i minsta detalj för att säkerställa bostadens rätta anda och förmedla känslan av närheten till havet. Här finns ett 70kvm stort trädäck i Sibirisk lärk med infälld pool. Öppen planlösning mellan kök, matrum och vardagsrum med kamin. Stor solterass på övre plan. Detta hus erbjuder 4 sovrum, kök från Ballingslöv med luckor i massiv ek och många genomtänkta detaljer. Stranden och småbåtshamnen är bara en kort promenad bort. Ett hem med mycket charm och känsla, en villa som ska upplevas på plats för den totala helheten.

Nuvarande ägare har med fingertoppskänsla skapat ett hem med marint tema. Är detta ditt drömhem? Varmt välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Sponsrade länkar
Ängelholm / Skälderviken
Stationsvägen 5
Slutpris: 3 850 000 kr
Boarea/biarea: 120/50 kvm
Driftkostnad: 40 019 kr/år
Tomtarea: 606 kvm
Rum: 6 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-03-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Skåne / Ängelholm / Stationsvägen