Tulpanvägen 12 / Haradal / Ängelholm

Fint radhus i två plan på lugnt omtyckt område

Slutpris
2 950 000 kr
Boarea/biarea
150/15 kvm
Driftkostnad
32 394 kr/år
Totalareal
444 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-10-30
Bostaden är såld!

Denna radhus på tulpanvägen såldes av oss 2018-10-30. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på tulpanvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Haradal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns äntligen chansen att förvärva ett av radhusen på Tulpanvägen, en lugn och mycket trevlig gata. Hus nummer 12 är en fastighet som nu efter lite mer än 50 år ska byta ägare. På entréplan erbjuds rymliga och trivsamma sällskapsutrymmen och på nedre plan finns sovrummen lite mer privat placerade. Det finns 3 sovrum, med möjlighet till 4 för den som önskar. Huset erbjuder en planlösning som kan anpassas väl efter familjens storlek. En riktig trädgårdsoas med trädäck i olika nivåer gömmer sig på denna tomt. En helt magisk trädgård med en vacker damm och härliga uteplatser som bäddats in i den prunkande växtligheten.

Carport och förråd. Stenlagd uteplats på framsidan. Fastigheten ligger trevligt placerad med närhet till skolor, förskolor och bra kommunikationer både vad gäller stadsbussar, närhet till E6:an och flygplats. Är detta vad du och din familj letar efter? Varmt välkommen att boka in er på visning via vår hemsida.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.