Tunvägen 2c / Luntertun / Ängelholm

Smakfullt radhus med havsutsikt!

Slutpris
3 400 000 kr
Boarea/biarea
132/8 kvm
Driftkostnad
29 465 kr/år
Tomtarea
296 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2016-11-16
Bostaden är såld!

Denna radhus på Tunvägen såldes av oss 2016-11-16. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Tunvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Luntertun är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen kommer denna eftertraktade bostad ut till försäljning. Välkomna att köpa denna fina pärla och flytta rakt in! Ett fantastiskt fint och smakfullt renoverat friköpt radhus på Luntertun med uteplatser på fram och baksida. Entré med en fin stenlagd uteplats med murgröna som klättrar vackert. Här finns också två tillhörande förråd. Med ett endaste barfotakliv genom kökets altandörr når man ett härligt trädäck. Här har nuvarande ägare anlagt en härlig oas med uteplats med markis, planteringar och gräsmatta. Det är lätt att förstå att de flesta av sommarens måltider intas här. Från köket och trädgården har men en oslagbar utsikt över hela området med praktfull havsutsikt. Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration