Norra Kvärlövsvägen 124 / Kvärlöv / Landskrona

Mindre hästgård på lantligt läge med ljuvlig uteplats och generösa sällskapsytor.

Slutpris
4 250 000 kr
Boarea/biarea
ca 122/52 kvm
Driftkostnad
36 600 kr/år
Totalareal
3 862 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-08-08
Bostaden är såld!

Denna villa på norra kvärlövsvägen såldes av oss 2019-08-08. Se alla våra försäljningar i Kvärlöv samt även på norra kvärlövsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvärlöv är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Omgiven av fria vyer och grönskande fält finner man denna mindre hästgård i genomgående gott och välhållet skick. Boningshuset välkomnar med generösa sociala ytor och underbar utemiljö med stort trädäck, nybyggt uterum och spabad. Detta kompletteras av två rejäla lador, en stalldel med 5 hästboxar, ett nyinrett hobbyrum/kontor samt en mindre byggnad som kan moderniseras och nyttjas efter behov och önskemål.

I boningshuset fördelas planlösningen på kök, vardagsrum och matrum som kompletteras av ytterligare ett rum i anslutning till uterummet. På ovanvåningen erbjuds fyra sovrum samt ett allrum och ett generöst tilltaget badrum. Dessutom en nyrenoverad tvättstuga i källaren som i övrigt är oinredd. Fiber finns indraget.

Närhet till större ridhus, mindre ridanläggningar samt skolbuss.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.